HYPOTHEKEN

Wie op zoek is naar een hypotheek moet heel wat keuzes maken. Alleen al wat de vorm betreft zijn er tal van varianten mogelijk. Van annuïteiten tot aflossingsvrij, hypotheken met spaar- of beleggingsconstructies, leven, lineair... Vervolgens komt de vraag aan de orde welke looptijd nu eigenlijk de verstandigste is. En dan heb je ook nog tal van aanbieders, elk met hun eigen voorwaarden en rentepercentages!

Hierin hoeft u niet alleen te staan. Ik help u graag bij het afwegen van de verschillende opties en het maken van een juiste keuze. De eerlijkheid gebiedt mij overigens te zeggen dat ik daarin niet veel verschil van andere Erkend Hypotheekadviseurs.

Waarin ik waarschijnlijk wel verschil van veel andere adviseurs is mijn houding als u uw hypotheek eenmaal heeft afgesloten. Het afsluiten van de juiste hypotheek beschouw ik slechts als het begin. Een goed begin, dus het halve werk, maar toch... Veranderingen in uw persoonlijke situatie (zoals trouwen, kinderen krijgen, van baan veranderen) kunnen van grote invloed zijn op uw hypotheek. Dus als u het mij vraagt is een hypotheek pas écht goed geregeld als er geregeld goed naar wordt gekeken.